Karl William

Torsdag 14. februar 2019

'Livet, Faldet og Alt Det Andet' er titlen på den danske pophitmager Karl Williams andet fuldlængde album, og dets sange er et indblik i den 23-årige sangers liv. Sange, der i foråret kan opleves live på Turbinen.

Karl William tog for alvor landet med storm tilbage i 2014, da han udgav EP’en ‘Døende’, hvor singler som ‘Foruden at forgude’ og ‘Syredronning’ var i lystig rotation på de danske radiostationer. Året efter udkom debutalbummet ‘Placebo’, og siden har Karl William og hans bagland i form af Aarhus-kollektivet, Hukaos, tydeligt demonstreret, at de er uundgåelige i det danske musikunivers, hvilket også er kommet til udtryk gennem adskillige hædersbevisninger og priser såsom P3 Talentet i 2015 samt P3 Prisen i 2016 og nomineringer til priser som Gaffa, Steppeulven og Danish Music Awards for Karl William.

Efter flere hitspækkede EP’er, der løbende er udsendt fra Karl Williams hånd, og en optræden i Toppen af Poppen er han nu klar med sit andet fuldlængdealbum, ‘Livet, Faldet og Alt Det Andet’. Pladen er en status og et stemningsbillede fra den nu 23-årige sangers liv, og på Turbinen 14. februar får de nye sange – sammen med de gamle hits – muligheden for at leve live, og publikum kan lade sig omfavne af dette særlige univers.

Inden koncerten er det muligt at opleve Karl William i et liveinterview i Loungen. En såkaldt Artist Talk.
Se mere, og bestil din billet lige her.