Kira Skov med band

Torsdag 10. september 2020

I forbindelse med corona-udbruddet og regeringens anvisninger pr. 11/3-20 gennemføres ingen af Værkets arrangementer i marts. Det betyder, at Kira Skov med band udskydes - til 10. september 2020.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 1. maj 2020 – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.
    OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til mandag 30. marts.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 29. marts. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra mandag 30. marts.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket / Turbinen

_

Det var egentligt et uheld… Det var slet ikke meningen, at Kira Skov skulle sende I Nat Blir’ Vi Gamle på gaden som sit 14. studiealbum og sit første dansksprogede af slagsen. Sangerinden, der debuterede med Kira & The Kindred Spirits i 2002, havde kastet sig over andre projekter oven på 2018’s kæmpe succes ‘Echo of You‘, og hun havde egentlig isoleret sig med planer om at skrive en bog. Hendes arbejde med sproget og lyrikken på dansk åbnede en ny verden for Kira Skov og affødte helt uventet en masse sange.

 – Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster, jeg havde skrevet, fortæller hun.

Og så var der lige pludselig materiale til mindst én plade. Glæd dig til at opleve de nye sange fra I Nat Blir’ Vi Gamle for fuld udblæsning, når Kira Skov igen gæster Turbinen – og denne gang med fuldt band.

Support: Kristoffer Munck Mortensen aka. Mellemblond
Siden 2009 har Kristoffer Munck Mortensen – eller Mellemblond, som han også kendes – været en af de mest prominente poeter i dansk rock. Det har blandt andet givet ham fem Steppeulven-nomineringer og topplaceringer på hitlister og blandt anmeldere. Og også hos Kira Skov:

– Jeg er stor fan af Kristoffers sange. Jeg synes han er en af de største poeter vi har i dansk rock og det er en stor glæde at have ham med som opvarmning på netop denne turné, hvor de dansksprogede sange er i hovedsædet (…)

På Turbinen sørger Kristoffer Munck Mortensen for at slå tonen an på en fantastisk aften i den dansksprogede rocks tegn.

Lyt til Kira Skov i Artist Talk fra Turbinen:
Sidst, Kira Skov besøgte Turbinen, gjorde hun os klogere på tilblivelsen af albummet ‘The Echo of You’, hun skrev til sin afdøde mand Nicolai. Pladen var en hyldest, en bearbejdelse af sorgen og ikke mindst et fantastisk musikalsk værk. Hør hende fortælle om pladen, og hvordan arbejdet blev en måde at stå imod på i podcast-episoden ‘Med ‘Echo of You’ leder jeg efter mening i det meningsløse’ på turbinen.dk/podcast.