Kira Skov med band

Fredag 20. marts 2020

Kira Skov er aktuel med sit 14. album, I Nat Blir' Vi Gamle - der samtidig er hendes første udgivelse på dansk nogensinde. Glæd dig til at opleve de nye sange live, når hun sammen med band finder vej til Turbinen i foråret 2020.

Det var egentligt et uheld… Det var slet ikke meningen, at Kira Skov skulle sende I Nat Blir’ Vi Gamle på gaden som sit 14. studiealbum og sit første dansksprogede af slagsen. Sangerinden, der debuterede med Kira & The Kindred Spirits i 2002, havde kastet sig over andre projekter oven på 2018’s kæmpe succes ‘Echo of You‘, og hun havde egentlig isoleret sig med planer om at skrive en bog. Hendes arbejde med sproget og lyrikken på dansk åbnede en ny verden for Kira Skov og affødte helt uventet en masse sange.

 – Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster, jeg havde skrevet, fortæller hun.

Og så var der lige pludselig materiale til mindst én plade. Glæd dig til at opleve de nye sange fra I Nat Blir’ Vi Gamle for fuld udblæsning, når Kira Skov igen gæster Turbinen – og denne gang med fuldt band.