Korfestival

Søndag 4. november 2018

I forbindelse med Spil Dansk Ugen 2018 har fire kor fundet sammen, og det er der kommet en minifestival ud af.

Randers er Spil Dansk Kommune igen i år, og det betyder, at uge 44 bliver fyldt med arrangementer, der hylder musikken i Danmark. Som en afslutning på Turbinen og Værkets del af ugen åbner vi koncertsalen for fire kor. Det er samtidigt en del af Turbinen og Værkets ‘Musikkens dage’, hvor lokale aktører har mulighed for at stå på en professionel scene.

14:00    Luna er et veletableret og rutineret blandet kor, der blev oprettet i 1989. Koret synger rytmisk musik i spændende flerstemmige arrangementer.

14:30    4tune er et rytmisk kor for kvinder i alle aldre. Der synges blandet rytmisk musik med fokus på energi, kropsforståelse og lydhørhed.

15:00    Tune It består af 9 sangere i alderen 30-50 år. Deres foretrukne stil er den rytmiske a cappella-musik med elementer fra rock, pop, disco, swing og funk.

15:30    Randers Egnsteater Kors 15 sangere leverer rytmisk kormusik på et højt niveau indenfor rock- og popmusikgenren.

Det er selvfølgelig op til publikum, om man vil overvære alle fire koncerter, men vi opfordrer til, at man benytter de korte pauser mellem korene til at gå ind og ud ad dørene.

OBS: Der var oprindeligt tilmeldt seks kor, men Growing Gospel og Riverside Gospelchoir har desværre været nødt til at melde afbud.