Love Shop 3

Fredag 27. november 2020

Koncerten med Love Shop gennemføres i Ridehuset med siddepladser i overensstemmelse med corona-regler.

Koncerten med Love Shop er rykket i Ridehuset, for at vi kan leve op til de nuværende corona-restriktioner. I øjeblikket er det ikke tilladt at afholde koncerter for et stående publikum, og sundhedsmyndighedernes retningslinjer stiller krav til afstand mellem gæster. Værket har derfor fået lavet nogle gode, sikre rammer for koncerten i Ridehuset, der fuldt ud lever op til gældende regler. Vi er rigtig glade for, det derfor kan lade sig gøre at afholde koncerten med Love Shop, hvor alternativet ville være en aflysning. Se mere her. 

_

“Quiet is the new loud” siger Love Shop-sanger Jens Unmack – og det har været udgangspunktet for hans solokoncerter de seneste par år.
Rockbandets bagkatalog har ved Unmacks hænder gennemgået et stilskifte er blevet til mere nænsomme, intime og dramatisk smukke koncerter. Især Jens Unmacks lovpriste tekster har fået lov at spille hovedrolle i dette Love Shop-setup, hvilket bestemt ikke gør oplevelsen mindre god.

Unmack besøger Turbinen i efteråret, og han har allieret sig med sine Love Shop-medsammensvorne Mikkel Damgaard, der er producer og pianist, og Mika Vandborg, der spiller elektrisk guitar. De kalder sig Love Shop 3, og du kan allerede nu godt begynde at glæde dig til en medrivende aften, der også præsenterer Unmacks solo-sange.