Lowly – Good Work Tour

Fredag 10. marts 2023

Kom og Keep Up The Good Work sammen med Lowly, når kvintetten tager med Turbinen på Tour til Spentrup Kirke.

Den internationalt roste danske kvintet fortsætter med at udvikle deres kreative proces. Bandet har omfavnet andre menneskers hengivenhed og ladet det smelte sammen med deres sangskrivning. Resultatet af denne rejse er Keep Up The Good Work, kollektivets hidtil mest åbenhjertige værk, der udkommer i februar 2023.

Musikken er smedet i en malstrøm af lockdown-restriktioner og alvorlige livsbegivenheder; ofte via virtuelt samarbejde og til sidst skrevet sammen i fysisk samvær.

Vi kender hinanden rigtig godt efter 8 år som venner, kollegaer og kollektivt skabende. Vi ved, hvad vi hver især går igennem i livet, og vi kan høre det i den musik, vi laver sammen; det er altid en personlig afspejling af os i det givne øjeblik. Man kan høre vi er blevet ældre, at vi har mere at fortælle.

Under pandemien oplevede vi både glæden ved at få børn og sorgen over at miste mennesker, vi holdt af. Vi blev ramt af liv og død, hvilket måske virker ret banalt at skrive om. Men af den grund tror vi, at pladen taler universelt og har potentialet til at resonere hos mange mennesker,” fortæller Soffie Viemose.

Lyt til førstesinglen fra det kommende album på Spotify her


Turbinen på Tour

I tæt samarbejde med venner og ildsjæle i lokalsamfundene omkring Randers præsenterer Turbinen en række koncerter i helt særlige omgivelser, når vi med Turbinen på Tour rykker koncerterne ud fra spillestedets rammer og ud i landet.