Lydmor

Torsdag 28. oktober 2021

Snyd ikke dig selv for en liveoplevelse ud over de sædvanlige, når Lydmor gæster Turbinen.

Lydmor har brugt de sidste to år, siden udgivelsen af hendes sidste anmelderroste samt prisvindende album på intense tours i Europa, UK, og Asien. Hun er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop.

En artist der aldrig går på kompromis og altid går sine egne veje.

Uanset om det stod på skarpskåren electropop eller stille sange på flygel, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende”
Soundvenue (*****)

Lydmor har til manges overraskelse flere udgivelser bag sig heraf A Pile Of Empty Tapes’, udgivet i 2012, og Y, i 2015.
Disse albums rørte mere på sig i udlandet end herhjemme og skabte en dedikeret fanskare.
På nippet til at opgive musik drømmen pakkede den dengang 26-årige Jenny Rossander i 2016 sin kuffert, og rejste alene til Shanghai. Den personlige rejse og inspirationen i Shanghai dannede fundamentet for den fortælling, der i September 2018 manifesterede sig i hendes gennembrudsalbum ”I told you I´d tell them our story” fra september 2018.

Derfra tog det for alvor fart for den fremadstormende Lydmor, der i 2018-2019 tog på en turné i Asien, Rusland og derefter på en succesfuld tour rundt i hele Europa og UK og afslutter året 2019 med endnu en tour i Asien.

I starten af 2021 udkom ‘CAPACITY’. Et kontrastfuldt, musikalsk værk, hvor fiktion og virkelighed smelter sammen i et mangefacetteret lydunivers.

Det er på én og samme tid den elektroniske popkunstners mest personlige, komplekse, og konceptuelle album til dato.

SUPPORT: Kamma
Som support kommer det alternative pop-stjerneskud Kamma og spiller sine stemningsfulde og følelsesspækkede sange. Bag det musikalske projekt Kamma står Signe Rønsov, der i april 2021 udgav EP’en ’Momentary emotions’, skrevet og produceret i samarbejde med Sune Rose Wagner (Psyched up Janis og The Raveonettes).

Hun har ligeledes haft en finger med i spillet på den alternative julesang ’This Time of Year (Wake Me Up When December Ends)’ fra 2020, der er lavet i samarbejde med Rebecca Lou, Greta, Brimheim og Girlcrush – og som allerede er blevet en P6 Beat december-klassiker.