Lydmor – Naked Tour 2022

Torsdag 6. oktober 2022

Glæd dig til at opleve den altid overraskende og overrumplende Jenny 'Lydmor' Rossander, når hun helt uden filter og med sit uforlignelige nærvær fremfører sine maleriske sange på Turbinen.

Lydmor har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop-show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave. Den anmelderroste musiker skifter nemlig neonmalingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang.

Med dette greb ønsker multikunstneren at vække et anderledes liv i sine maleriske sange. Kombineret med sine ligefremme historiefortællinger om sin karrieres op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden.

Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, fortæller om sit forhold til Lydmor:
’Det er en kæmpe fejl, hvis ikke du booker hende igen!’ Sådan lød ordene fra en ung koncertgæst efter Lydmors sidste inderlige og eksplosive magtdemonstration af en koncert på Turbinen i oktober 2021. Og han havde jo fuldstændig ret. For ligesom publikum den aften, har jeg også selv fået trukket tæppet væk under fødderne af mig gang på gang, efter at have oplevet Jenny ’Lydmor’ Rossanders enorme talent til adskillige koncerter gennem årene.

Om hun står malet i neon fra top til tå midt i en gennemsigtig UFO og tager publikum med sig på en stramt koreograferet rejse eller som til denne koncert sidder sårbar bag klaveret og uden filter øser ud af sine sange og hvad hjertet ellers flyder over af, er en koncert med Lydmor altid en stor oplevelse.

Derfor bookede jeg hende også med sindsro og store forventninger allerede inden koncerten sidste efterår, og jeg glæder mig helt vildt, for hvis der er to ord, man med sikkerhed kan fæstne på evigt eminente og uforudsigelige Lydmor er det: overraskende og overrumplende.”

Et udsnit af hvad pressen skriver:
“Hendes fortællinger fra scenekanten skaber en fortrolig intimitet med publikum og Lydmor viser et ægte, uforceret nærvær”Dagbladet Information, marts 2020

“”Uanset om det stod på skarpskåren electro-pop eller stille sange på flygelet, brillerede Lydmor i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende …” – Soundvenue, marts 2019