mags

Lørdag 25. september 2021

mags er dansabel og eftertænksom scandipop, der gennem sine stærkt personlige og introspektive sange prikker til både sindet og danseskoene – mød den unge, fremadstormende kunstner på Turbinen.

Med tydelige nik til scandipop-artister som Robyn, Sigrid S og Tove Lo har mags fundet sin helt egen hylde. På et stramt og velproduceret bagtæppe af electronica og synths tager hendes indadskuende tekstunivers og skrøbelige vokal rigtig fint fat i temaer som ungdom, usikkerhed og forelskelse. mags’ univers efterlader en prikkende fornemmelse både i sjælen og i danseskoene.

Du har helt sikkert hørt hendes hits i radio-rotation som ‘I Cried at the Rave’ og ‘Music Doesn’t Help’ – og nu kan du høre dem live, når mags gæster Turbinen.

Turbinen Discover
Turbinen Discover retter søgelyset mod nye og spændende artister, der enten er på vej op fra undergrunden eller etableret kunstnere, der endnu ikke er nået mainstream. Vi har nøje udvalgt artister, vi spår en stor fremtid, og du kan opleve dem i intime koncerter på Turbinen, som karrieren tager fart.

Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, siger om mags:
”Fløjlsblød og med masser af kant marcherer mags ind i pophjertet med træskostøvler på. Hun mestrer at være både melankolsk og modig i sit kompromisløse favntag med hjertesorger og boblende popmusik.”

Se flere Turbinen Discover-artister her.