Marie Frank & Udflytterne

Fredag 17. november 2023

Til november rammer Marie Frank Band Turbinen med nye sange og de gamle hits i baglommen – og du kan godt begynde at glæde dig!

Man kan ikke sige Marie Frank uden at tænke på storhits som ’Symptom Of My Time’ og ’Under The Water’, adskillige musikpriser og den genkendelige stemme. Nu er hun tilbage. Med nye sange til – og om – livet.

Omkring hende er det Anders Pedersen (PowerSolo, The DeSoto Caucus m.fl.) Peter Dombernowsky (bl.a. Isobel Campbell, Michael Falch) og Thomas Richard (studiemusiker med en fortid i Superheroes), som danner en musikalsk ramme, der både kan vise tænder og være underspillet og smuk.

Om sit forhold til Marie Franks musik og det kommende besøg siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

“Jeg kan huske, jeg engang i gymnasiet forærede Marie Franks album, ’Vermilion’, til en pige, jeg var vild med. Hvilken bedre måde at imponere nogen på? Den havde jo blandt andet hittet ’Worth It’ med den der fede linje om Jelly Beans (mit yndlingsslik). Gaven faldt i god jord, men Marie er bestemt meget andet og mere end sine hits. Hun har med tiden opbygget et katalog af slidstærke, underfundige sange, der ikke kunne være sunget af nogen anden end netop hende, og jeg plejer at opleve hende, hver gang jeg får muligheden for det. Næste gang bliver på Turbinen, hvor Marie og hendes forrygende band har nogle af hendes helt nye, dansksprogede sange med. Jeg har fået lov til at smuglytte, og I kan godt glæde jer!”

Artist Talk
Inden koncerten kan du komme tæt på Marie Frank, når Turbinen inviterer til live-interview – det vi kalder Artist Talk. Så giv din koncertoplevelse et ekstra lag ved at komme ind og møde mennesket bag musikken i vores hyggelige Lounge. Det koster kun en 50’er og inkluderer ovenikøbet en drink – læs meget mere her