Mekdes

Torsdag 3. marts 2022

Danmarks nye, store stjerne inden for neo-soul, Mekdes, besøger Turbinen med sit imponerende bagkatalog af catchy og opløftende tracks.

Mekdes er cool! Neo-soul-sangerinden besidder en vokal med tyngde, personlighed og inderlighed, der lægger sig elegant på hendes egne, dragende, elektroniske produktioner. Med den nye single ‘Greedy’ og et allerede imponerende bagkatalog af catchy og opløftende tracks som ‘In Favor of You’, ‘Lonely’ og ‘Lose a Minute’ er der kun én vej for Mekdes – opad!

Stortalentet Mekdes er desuden nomineret til ‘P3 Talentet’-prisen ved P3 Guld 2021.

Turbinen Discover
Turbinen Discover retter søgelyset mod nye og spændende artister, der enten er på vej op fra undergrunden eller etableret kunstnere, der endnu ikke er nået mainstream. Vi har nøje udvalgt artister, vi spår en stor fremtid, og du kan opleve dem i intime koncerter på Turbinen, som karrieren tager fart.

Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, siger om Mekdes:
“Mekdes har coolness og talent, så det driver ned ad væggene. Ud over at være en exceptionelt stærk sangskriver, fraserer hun som en drøm og udfordrer sin lækre soulvokal med et overskud, der ikke efterlader den mindste tvivl om, at hun er født til at stå på en scene.”
Se flere Turbinen Discover-artister her.