Nashville Nights

Fredag 19. maj 2023

Nu kan du igen opleve en aften med nogle af de bedste sangskrivere på den internationale countryscene.

Nashville Nights er musikalske oplevelser af høj klasse og giver publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at se på livescenen i Danmark.

Aftenerne bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk setting og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange.

Glæd dig til at opleve:

Laura Oakes (UK)
Laura Oakes er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver- og countrytalenter med eminente sange og en fortryllende stemme.  Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser.

Dan Smalley (US)
Dan Smalley kommer fra Nashville med sit eget take på country. Han kombinerer sin fascination af genrens traditioner med de bløde, passionerede sangtraditioner, han er vokset op med: kirkens gospel og storladne R&B. Dan kommer med sjælfulde sange – og ærlige bekendelser fra et allerede meget prøvet liv.

Kinsey Rose (US)
Kinsey Rose er en eminent singer/songwriter fra Nashville, TN, hvis kraftfulde vokal og gribende tekster har vundet publikum over hele verden, og sikret hende en plads på Kelly Clarksons team på The Voice i USA. Kinsey optrådte sidste år på en af ​​countrymusikkens største festivaler i Frankrig, Festival Country Rendez Vous, og har tourneret flittigt i Storbritannien, Skotland, Danmark, Frankrig og Norge de seneste år.

D. Vincent Williams (US)
Historiefortæller og singer/songwriter D. Vincent Williams er i en klasse for sig. Om han sidder bag klaveret eller med sin akustiske seksstrengede i hånden, fanger D. Vincent sit publikum med sine mange hits, levende historier og eminente soulede stemme.

Writers Round: Til Nashville Nights ’Writers Round’ er der tre eller fire sangskrivere på scenen ad gangen. De spiller et antal runder, hvor de i hver runde skiftes til at spille en af deres sange og fortælle om, hvordan sangene er blevet til.

Om Nashville Nights-koncerten siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

“Endelig er Nashville Nights tilbage på Turbinen. Endnu engang får vi besøg af nogle af de bedste sangskrivere fra den amerikanske countryscene. Det er ægte og autentisk, og det tætteste, man kommer på en sangskriversession i Nashville uden at tage flyveren derover selv!”