Niels Skousen m. band

Få billetter
Torsdag 1. oktober 2020

Niels Skousen trakterer med et overflødighedshorn af stærke sange fra en vidtspændende karriere i dansk musikliv på næsten 50 år.

Sidste år rundede Niels Skousen de 75 år, men musikken står ikke stille. Tværtimod. Samme år udsendte han albummet ‘Døgnet har 24 timer’, og et enigt anmelderkorps var ikke i tvivl: Skousen var i sin hidtil stærkeste, musikalske form.

På Turbinen kan du til efteråret opleve fænomenet Niels Skousen, når han sammen med sit velspillende band trakterer med sine nye sange – og fremragende nedslag i et langt og alsidigt musikalsk bagkatalog, der går helt tilbage til debuten med Ingemann ‘Herfra hvor vi står’ fra 1971.

Skousens univers er unikt og intimt og tager publikum med ind i de historier og betragtninger, der kendertegner et Niels Skousen-nummer. I et smukt sprog, men med bidske kommentarer har han gennem snart 50 år i dansk musik gjort sig uundgåelig – og hans publikum spænder over flere generationer.

Mød mennesket bag musikken
Forud for koncerten kan du komme tættere på mennesket Niels Skousen i et uformelt live-interview – en Artist Talk – i Turbinens hyggelige dagligstue. Se mere her.