Nothing ‘bout me

Onsdag 24. februar 2021

Denne rørende og eftertænksomme kærlighedsfortælling tager sit udgangspunkt i musikeren Stings omfattende bagkatalog.

Om du er stor Sting-connaisseur eller til nøds kan nynne med på ’Roxanne’ og ’Englishman in New York’, så er Café Livas Sting-cabaret, ’Nothing ’Bout Me’ noget for dig.

Det er Café Livas kunstneriske leder Jacob Morild og makker Morten Wedendahl, der har dykket dybt i den engelske musikers omfattende bagkatalog og skabt en livslang kærlighedshistorie, der ikke kun hylder mødet med den eneste ene – men også kærligheden til familien, til sig selv og til livet. Og hvordan had til tider kan overskygge al dette. Forfatter-duoen har tidligere – med stor succes – omsat Beatles’ og Sebastians hits til cabaret-shows – og nu er det Stings evergreens, de tager under kærlig behandling.

Nothing ‘bout me er endnu en forestilling i rækken af samarbejder mellem Værket og Café Liva, hvor vi sammen præsenterer kvalitetscabaret i Turbinens hyggelige rammer.

Cabaret-middagen aflyst
Da Værkets restaurant Café Sven Dalsgaard i foråret lukker for en gennemgribende modernisering, har vi ikke mulighed for at tilbyde cabaret-middag i forbindelse med forestillingen. Middagen bliver derfor aflyst. Har du købt billet til forestillingen med middag inkluderet, er du blevet direkte kontaktet af vores billetsalg om refusion.