Østkyst Hustlers

Fredag 1. oktober 2021

Koncerten med Østkyst Hustlers er udsat til 1. oktober 2021. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Sæt kryds i kalenderen når dansk hip-hops pionere Østkyst Hustlers vender tilbage til Turbinen og skaber endnu en fest med Hustler-hits som ‘Han får for lidt’, ‘Hustlerstil’ og ‘Håbløs’.

Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk er tilbage i byen, de skylder en hel del for deres debuts succes. Randers havde en af hovedrollerne i fortællingen på deres albumdebut, Verdens Længste Rap fra 1995, og nu kan de tre funkateers igen med rette sige: “Randers, vi havde nået vores mål!”, når de går på scenen på Turbinen til en funky koncert.

Østkyst Hustlers udgav i 2017’s sidste dage udgav det første nye musik i det, der føles som en menneskealder: de to nye singler ‘Hey Tøsepige’ og ‘Undskyld Skat’. I 2020 landede deres længeventede fjerde album  gaderne. Eller som Jazzy H rappede som optakt:
“Jeg’ tilbage er jeg | så la’ mig tag’ en bide kagen |
nu er dagen her | og jeg beklager, at jeg sagde, jeg ikke vil’ lave mer’|
men hva’ fa’en, la’ mig komm’ til sagen’ | jeg har en gave til jer’

Gaven – albummet – hedder ‘Titusind Timer’. Man siger, det tager 10.000 timer at blive mester til noget, og Peyk, Bossy Bo og Jazzy H har skabt funky, dansksproget rap i hver eneste af dem. 2020 markerede også 25-årsjubilæet for gruppens dannelse, så der er masser at fejre, når drengene er tilbage på Turbinen i 2021.
Vi er spændte på at se, hvad Hustlerne gemmer i gaveposen.

Lyt til Østkyst Hustlerne i vores Artist Talk Podcast fra 2018, hvor de sidst besøgte Turbinen og hør mere om ‘Hustlerstil anno 2018’.