Peter Sommer & Tiggerne

Tirsdag 24. marts 2020

Peter Sommer tar' sit band Tiggerne med til en festlig stående koncert på Turbinen med masser af ny musik fra 2020's albumudspil.

I oktober udkom singlen ‘Vi Der Valgte Mælkevejen’ som den anden single fra Peter Sommers kommende album. Det udkommer i 2020 og følger op på den enorme succes ‘Elskede at Drømme. Drømmer om at Elske’ fra 2018. Dét markerer sangeren med en koncert på Turbinen sammen med bandet Tiggerne. Efter en stribe af roste spillesteds- og kirkekoncerter med Palle Hjorth er Sommer nu tilbage med fuldt band, som han har spillet fast med i efterhånden mange år.

“Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år. Bandlederen er lykkelig og glæder sig til et nyt år, med ny plade og videre horisonter!sagde Peter Sommer om annonceringen.

Lyt til Peter Sommer i Artist Talk fra Turbinen:
Sidst, vi havde besøg af Peter Sommer, kiggede han forbi Loungen til et live-interview inden koncerten med sin musikalske makker, Palle Hjorth.
Det kan du høre i podcast-afsnittet ‘Peter er en grundig idiot’ på turbinen.dk/podcast.