Peter Sommer & Tiggerne

Torsdag 3. september 2020

I forbindelse med corona-udbruddet og regeringens anvisninger pr. 11/3-20 gennemføres ingen af Værkets arrangementer i marts. Det betyder også, at Peter Sommer og Tiggerne-koncerten bliver flyttet - til 3. september 2020.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 6. april 2020 – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.
    OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til mandag 30. marts.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 29. marts. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra mandag 30. marts.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket / Turbinen

_

I oktober udkom singlen ‘Vi Der Valgte Mælkevejen’ som den anden single fra Peter Sommers kommende album. Det udkommer i 2020 og følger op på den enorme succes ‘Elskede at Drømme. Drømmer om at Elske’ fra 2018. Dét markerer sangeren med en koncert på Turbinen sammen med bandet Tiggerne. Efter en stribe af roste spillesteds- og kirkekoncerter med Palle Hjorth er Sommer nu tilbage med fuldt band, som han har spillet fast med i efterhånden mange år.

“Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år. Bandlederen er lykkelig og glæder sig til et nyt år, med ny plade og videre horisonter!sagde Peter Sommer om annonceringen.

Lyt til Peter Sommer i Artist Talk fra Turbinen:
Sidst, vi havde besøg af Peter Sommer, kiggede han forbi Loungen til et live-interview inden koncerten med sin musikalske makker, Palle Hjorth.
Det kan du høre i podcast-afsnittet ‘Peter er en grundig idiot’ på turbinen.dk/podcast.