Psyched Up Janis

Ekstra
Søndag 3. november 2019

Den ikoniske støjrock-duo Psyched Up Janis genforenes på Turbinen i Randers i to fuldlængdekoncerter.

Billetterne til den første koncert med Psyched Up Janis blev revet væk, og det er en stor fornøjelse at meddele, at det er lykkedes os at arrangere en ekstrakoncert med den ikoniske duo søndag d. 3. november.

Den 1. december 1989 gik en 16-årig Sune Rose Wagner på scenen for første gang med makker Jakob Jørgensen på et udsolgt Sønderborghus, og sammen lagde de her kimen til et af de mest markante rockbands i 90’ernes Danmark. Knap 30 år senere går de på scenen på Turbinen i Randers ved to intime duokoncerter med plads til 150 siddende gæster til hver.

Med Psyched Up Janis lykkedes det Sune Rose Wagner og Jakob Jørgensen at skabe en unik lyd og attitude med deres udtryksfulde støjrock og dermed markere sig tydeligt i et rocklandskab, der også talte navne som Kashmir og Dizzy Mizz Lizzy.

Sune Rose Wagner er ud over Psyched Up Janis også kendt som den ene halvdel af The Raveonettes med Sharin Foo, som blandt andet har varmet op for Depeche Mode og også for det legendariske britiske band Faces på Værket i 2010. I dag bor han i Los Angeles og arbejder som musikproducer.

Duoen har annonceret, at de til turnéen medbringer en ekstra guitarist, og valget er faldet på østjyske Kajsa Vala. Kajsa Vala har spillet på Værket og Turbinen ad flere omgange. Både som opvarmning for CV Jørgensen og som soloakt i Lounge-koncert og for et stående publikum.

Glæd dig til en intim og eksklusiv eftermiddag i selskab med Psyched Up Janis på Turbinen!

Kom tættere på duoen i Turbinens hyggelige lounge, når vi bliver klogere på Psyched Up Janis ved et live-interview – en Artist Talk – med Sune Rose Wagner og Jakob Jørgensen.
Se mere her – Psyched Up Janis – Artist Talk.