Rasmus Walter feat. Max Winding akustisk duo

Få billetter
Lørdag 1. april 2023

Der venter en akustisk aften af de store, når Rasmus Walter sammen med Max Winding kaster sig ud i nye fortolkninger af egne sange.

Med over 20 års erfaring som først forsanger i Grand Avenue og dernæst solomusiker kan du glæde dig til en akustisk aften i selskab med Rasmus Walters altid solide melodier, fine tekster og sjælfulde stemme.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme rundt i alle afkroge af vores smukke land til foråret 2023.

Det bliver en akustisk tour hvor jeg medbringer den dygtige Max Winding til at udfylde rollen som musikalsk schweizerkniv, og vi garanterer glatis når vi kaster os ud i nye fortolkninger af sange fra de sidste 10 år og hvad vi ellers kommer på før og undervejs. Der vil være noget til både hjertet og vi skal også nok få smidt noget energi helt op under loftet,” fortæller han om den forestående turné, der heldigvis også bringer ham forbi Turbinen.

Med seks soloalbums på bagen er der en masse sange at dykke ned i, og vi glæder os til at høre nye fortolkninger af hans guld- og platinsælgende solosange, der er blevet streamet millioner af gange. Glæd dig f.eks. til ’Dybt Vand’, ’Endeløst’, ’Verden i Stå’, ’På En Dag Som I Dag’ og mange flere.

Om den forestående akustiske koncert siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

Det er svært ikke at holde af Rasmus Walter. Manden skriver stærke sange, er formidabel på en scene og i tilgift bundsympatisk. Det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere en akustisk koncert i duo-format med Walters nærværende popsange i stærkt fokus. Det bliver intimt og intenst!