Scarlet Pleasure

Fredag 17. december 2021

Der bliver fyldt med varme vindstrøg fra sydlige breddegrader, når hele Danmarks tropiske pop-trio Scarlet Pleasure spiller de nye sange fra sommerskiven 'Garden' – og selvfølgelig en god håndfuld gode gamle.

Scarlet Pleasure sendte i juni 2020 albummet ‘Garden’ på gaden, hvor de har kanaliseret den tropiske stemning fra sydligere himmelstrøg og sat ild i dansefødderne over hele landet. Til koncerten kan du lade dig kærtegne af varme, tropiske vinde fra de nye sange live på Turbinen og lade dansefødderne leve eget liv – tættere på zen end nogensinde.

Scarlet Pleasure giver os et tiltrængt energiboost, når de også tager os med ned igennem den perlerække af tidligere hits, der har positioneret dem som et af de største bands i øjeblikket med over 200 mio. streams på Spotify og en ikke ubetydelig mængde udsolgte koncerter og turnéer i bagagen.

Scarlet Pleasure beskriver arbejdet med albummet som at træde ind i en lukket boble eller en hemmelig have, som er et mikrokosmos af de tre bandmedlemmers liv, deres venskab og deres kreativitet:
Vi har været i en lukket have, hvor fantasien ingen grænser har, hvor det legesyge, håbefulde og naive får plads. Hvor alle farverne er skaleret op, og man tør sætte det mest geniale i sig selv fri. Sådan skal vores musik også føles. Det er ikke socialrealisme, vi jagter. Det har ikke føltes som et voksenjob at lave denne plade. Det har været som at være med i en sæson af Teletubbies,” siger bandet selv.

What A Life – og what a night det bliver med Scarlet Pleasure!

Artist Talk
Inden koncerten kan du komme endnu tættere på Scarlet Pleasure, når Turbinen inviterer til et live-interview med hovedpersonerne selv – en såkaldt Artist Talk. Mød menneskene bag musikken, og giv din koncertoplevelse et ekstra lag ved ikke at snyde dig selv for Artist Talk inden koncerten. Læs meget mere her.