Sharon Shannon & Band (IRL)

Tirsdag 17. september 2019

Den verdenskendte irske folkemusiker og accordion-virtuoso Sharon Shannon lægger vejen forbi Turbinen i efteråret, og Folkemusik i Randers inviterer indenfor til koncert med hende og band, der også byder på helt specielle gæster.

Sharon Shannon er mest kendt for sit fremragende accordion-spil og sin fantastiske evne til at videreformidle den traditionelle irske folkemusik, men give det ny kant og nerve ved at eksperimentere. 50-årige Sharon Shannon startede med at spille musik som otte-årig og har over årene udgivet 16 albums. Hendes debutalbum fra 1991 strøg ind som det bedst sælgende album med traditionel irsk musik, der nogensinde er udgivet i Irland. Shannon har yderligere bl.a. indspillet musik med Sinéad O’Connor.

Når hun besøger Turbinen i efteråret tager hun også numre med fra sin seneste plade, 2017’s ‘Sacred Earth’, der igen viser Sharon Shannon i sin særligt eksperimenterende stil. ‘Sacred Earth’ kombinerer den traditionelle irske musik med verdensmusik – navnligt med afrikansk islæt, ligesom hun engagerede afrikanske musikere under indspilningerne. Dette udtrykt kommer også frem til koncerten, hvor Sharon Shannon medbringer den særlige gæst Seckou Keita fra Senegal på Kora og percussion.

En helt unik musikalsk oplevelse venter med Sharon Shannon, Seckou Keita og sangerinden Susan O’Neill, når de med resten af bandet indfinder sig på Turbinen i efteråret.

Fuldend aftenen med Sharon Shannon ved at bestille spisning inden koncerten for kun 95,-
Nyd en lækker simreret i Turbinens hyggelige Lounge fra kl. 18.00.
OBS. Begrænset antal.