Signe Svendsen med band

Onsdag 3. april 2019

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene.

Signe Svendsen udgiver i foråret 2019 et nyt album, som bliver det fjerde i rækken af soloalbums. Genremæssigt bevæger hun sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os. Hendes tekster rammer publikum i hjertet, og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum.

Nu tager hun på turné med sit band, som tæller nogle af landets fineste musikere: Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Jesper Elnegaard (Søren Huss, Aura). Kort sagt er de alle musikere helt ind til benet og har alle en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette.

”Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse” – siger Signe Svendsen.

Signe Svendsen optrådte solo i en stuvende Foyer på Værket i november 2018, og nu er der igen mulighed for at opleve Signe – denne gang med band – i Turbinens intime rammer, hvor kun 145 billetter bliver sat til salg.