Søren Huss

Torsdag 31. oktober 2019

Efter en lang række succesfulde kirkekoncerter er den tidligere frontmand i Saybia, Søren Huss, nu klar til at spille koncerter på landets spillesteder, og til efteråret kan du opleve ham på Turbinen i Randers.

“Midtlivsvisen” er Søren Huss’ tredje og foreløbigt seneste album (fra efteråret 2017), der blev taget rigtig godt imod af anmeldere og publikum. Nu forlyder det sig, at den gode Hr. Huss igen er i “skrive-mode” og arbejder på helt ny musik. Derfor er vi ekstra spændte på at kunne præsentere den nærværende og uhyre dygtige sanger og sangskriver på Turbinen til oktober. For det kan jo være, der så er smuglyt på noget helt nyt!

Efter de afdæmpede kirkekoncerter er Søren Huss klar til at tage springet ud på landets spillesteder og skrue lidt op for tempoet og elektriciteten i sin optræden. Eller som han selv siger det:
“Jeg glæder mig til at komme ud og danse med jer.”

Support – Søren Manscher
29-årige sanger og sangskriver Søren Manscher har i august udsendt sin debutsingle ‘Lagener’. Manscher selv beskriver sine sange som ‘dansksprogede hverdagssange’ og den unge musiker skriver mest om at indgå i sociale sammenhænge og begå sig mellem mennesker.

I løbet af efteråret er Søren Mancher – med sin trio – at finde på Søren Huss’ turné rundt i hele landet. Og det unge talent kan opleves på Turbinen 31. oktober, inden Søren Huss-koncerten.