Søren Sko – VÆR’SKO – Solokoncert

Fredag 28. januar 2022

𝘒𝘰𝘯𝘤𝘦𝘳𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘧𝘭𝘺𝘵𝘵𝘦𝘵 𝘵𝘪𝘭 𝘯𝘺 𝘥𝘢𝘵𝘰 - 28. 𝘫𝘢𝘯𝘶𝘢𝘳 2022 - 𝘴𝘰𝘮 𝘧ø𝘭𝘨𝘦 𝘢𝘧 𝘴𝘬æ𝘳𝘱𝘦𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘰𝘯𝘢-𝘳𝘦𝘴𝘵𝘳𝘪𝘬𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘳 𝘱𝘳. 13. 𝘫𝘢𝘯𝘶𝘢𝘳 2021. 𝘉𝘪𝘭𝘭𝘦𝘵𝘬ø𝘣𝘦𝘳𝘦 𝘩𝘢𝘳 𝘧å𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘴𝘬𝘦𝘥.

 

Glæd dig til en solokoncert med den populære sanger Søren Sko på Turbinen, hvor han for første gang serverer sange på dansk.

Søren Skos seneste udspil, EP’en ‘Stærke som Løver’ fra starten af 2020, er sangerens allerførste udgivelse med sange på dansk. I april 2020 kommer Søren Sko så til Turbinen og Randers med en solokoncert spækket med nye, danske numre og engelske perler fra bagkataloget, der “ikke har været luftet længe” og selvfølgelig fortolkninger fra sæsonen i ‘Toppen af Poppen’.

Sko har allieret sig med lydtroldmand og keyboard-ekvilibrist Søren Møller og udtaler selv om touren og at arbejde på dansk lige pludseligt:

“Jeg har genopdaget min glæde ved det danske sprog og de mange ‘greb’ man kan tage fat i som sanger og sangskriver. At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv. Jeg glæder mig utroligt meget til denne intense april-tour på ‘engelsk/dansk’. Og til at fortælle om mig selv, mine tanker og mit fantastiske liv i musikkens tjeneste.”