Steen Jørgensen introducerer Jørgensen/Botes

Fredag 3. marts 2023

Til denne stemningsfulde koncert venter der helt nye dansksprogede sange fra den nydannede duo Jørgensen/Botes – og ikke mindst sange fra Steen Jørgensens rige bagkatalog!

Vi glæder os til at præsentere den nye, spændende duo, Jørgensen/Botes, der er lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, hvor duoens dansksprogede sange er opstået.

Første halvdel af duoen er en af dansk rocks største, nemlig Steen Jørgensen, og anden halvdel er Marina Botes, som er et ubeskrevet blad på den danske musikscene. Med hendes baggrund i klassisk og kirkemusik i Sydafrika og Steens lange karriere opstår et særpræget univers, som både er personligt, melodisk og gådefuldt.

Duoens originale lyd har stærk inspiration i adskillige genrer, der trækker tråde til både fortiden og fremtiden, men mødes i et nutidigt lydbillede centreret omkring Steen Jørgensens umiskendelige rå vokal.

De nye sange, der af Jørgensen/Botes beskrives som ”stikprøver af hverdagens hvileløse koncentration” kan opleves live når duoen tager på en omfattende turné i Danmark i februar/marts 2023.

Til aftenens koncert vil du også kunne høre sange fra Steen Jørgensens imponerende karriere som forsanger i Sort Sol og senere som solist. Desuden teamer duoen til aftenens koncert op med musikerne Rune Kjeldsen (guitar) og Jakob Høyer (trommer).