Sune Wagner feat. Kajsa Vala

Søndag 15. november 2020

Som følge af udbruddet af coronavirus er koncerten med Sune Wagner feat. Kajsa Vala flyttet til en ny dato i efteråret - til den 15. november 2020 kl. 16.00.

Dine billetter er stadig gyldige til den nye koncertdato. Vær opmærksom på, at tidspunktet er ændret fra kl. 20.00, som der står på din billet, til kl. 16.00 den 15. november. Har du også billet til Artist Talk, er disse også gyldige. Vær også her opmærksom på nyt tidspunkt.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur. Det kan du – helt frem til 1. maj – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem. OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til tirsdag 14. april.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 13. april. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra tirsdag 14. april.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas på jer selv og hinanden.
Værket / Turbinen

_

Psyched Up Janis- og The Raveonettes-kreatør Sune Wagner kan opleves i intimkoncert på Turbinen sammen med sanger og guitarist Kajsa Vala

Sune Wagner er kreatøren bag store danske bands som Psyched Up Janis og The Raveonettes. Han er anerkendt herhjemme og i USA for sin sangskrivning og som producer, og han har blandt andet bidraget musikalsk til bands som Sort Sol, Tremolo Beer Gut og Niels Skousen.

Til foråret kan han opleves på Turbinen i en sjælden solokoncert, når han gør holdt i Randers og spiller et håndplukket udvalg af sit omfattende materiale – solo, med The Raveonettes og Psyched Up Janis.

Eller… Helt solo er det ikke. Sune Wagner medbringer nemlig det østjyske stjerneskud Kajsa Vala, som han for nyligt indledte samarbejde med. Guitaristen og sangerinden Kajsa Vala indspillede sidste år sin egen fortolkning af Psyched Up Janis-nummeret ’Inch’, der nåede helt over Atlanten og til L.A., hvor Sune Wagner til dagligt residerer.

Han blev blæst helt bagover af Kajsas cover-nummer, så Sune Wagner inviterede hende med til Psyched Up Janis’ genforening i efteråret 2019, hvor bandet blandt andet spillede to eksklusive koncerter på Turbinen. De to guitaristers musikalske kemi var til at tage og føle på, hvad Randers Amtsavis’ tilstedeværende anmelder også bed mærke i:

”Hun (Kajsa Vala, red.) synger smukt og udtryksfuldt og er en fremragende guitarist(…) hun giver både kreativt med- og modspil til Sune Wagner.”

De to musikere og sangskrivere har efterfølgende holdt fast i hinanden – og endelig besluttet sig for sammen at drage ud på turné med sange fra Sune Wagners imponerende bagkatalog i nye udgaver.

”Da jeg mødte Kajsa sidst i forbindelse med Psyched Up Janis-turnéen faldt vores musikalitet helt i hak. Man kan kalde vores tilgang til musikken mindre indstuderet og snarere mere eksperimenterende og spontant i nuet,” siger Sune Wagner til Turbinen.

Artist Talk – Sune Wagner & Kajsa Vala
Mød Sune Wagner og Kajsa Vala i et live-interview inden koncerten – en såkaldt Artist Talk.
Forud for koncerten sætter Turbinens musikansvarlige og Gaffa-journalist, Michael Gonzalez, det musikalske makkerpar i stævne i Turbinens lounge.
Se mere her.