Sune Wagner og Kajsa Vala – Artist

Søndag 15. november 2020

Som følge af udbruddet af coronavirus flyttes koncert og Artist Talk med Sune Wagner og Kajsa Vala til en ny dato i efteråret - til 15. november 2020 kl. 14.30.

Dine billetter er stadig gyldige til den nye dato. Vær opmærksom på, at tidspunktet er ændret fra kl. 18.30, som der står på din billet, til kl. 14.30 den 15. november. Vær også opmærksom på, at koncerttidspunktet er flyttet fra kl. 20.00 til 16.00.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur. Det kan du – helt frem til 1. maj – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem. OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til tirsdag 14. april.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 13. april. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra tirsdag 14. april.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas på jer selv og hinanden.
Værket / Turbinen

_

Inden Sune Wagners koncert på Turbinen med Kajsa Vala kan du komme tæt på det nye musikalske makkerpar i et uformelt live-interview i Turbinens hyggelige dagligstue. Turbinens musikansvarlige og Gaffa-journalist Michael Gonzalez har inviteret de to musiker indenfor til en halv times snak inden koncerten.

Læs mere om koncerten her!

Mød de to musikere og bliv klogere på deres samarbejde, mens du nyder en gratis drink i vores bløde lædermøbler.

Adgang til Artist Talk forudsætter gyldig billet til aftenens koncert.

For sent ankommende lukkes ikke ind. Kom derfor i god tid.