Tænkepauser Live

Onsdag 3. februar 2021

Aflyst som følge af skærpede corona-restriktioner pr. 13. januar 2021
Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Siden 2012 har Aarhus Universitet stort set månedligt udgivet sine såkaldte ’Tænkepauser’. Små bøger med store tanker, hvor universitetets topforskere på 60 sider eller færre formidler de emner, de ved allermest om – alt fra tro, håb og kærlighed til kødproduktion og karma.

Sammen med Nørrebro Teater præsenterer Turbinen nu et helt nyt formidlingskoncept, hvor videnskab, teater og talkshow mødes i en unik fortælleform – det er Tænkepauser Live på Turbinen.

I hver Tænkepause Live er et nyt af forskernes emner kommet under kunstnerisk behandling. På scenen bliver der opført en dramatisk monolog, og herefter vil komiker og journalist Sebastian Dorset guide publikum gennem et interessant live-interview med forskeren bag den bog, der danner forelæg for forestillingen. Billetprisen inkluderer også aftenens Tænkepause-bog, så du kan tage et stykke af forestillingen med dig hjem.

I februars Tænkepauser Live kan du møde Linda Greve, PhD i Videnskommunikation fra Aarhus Universitet, og hendes forskning i ord – det vigtigste værktøj til den kommunikation, vi som mennesker er afhængige af hver dag.

I begyndelsen var ordet. Og ordet er her stadig. Vi opfinder nye, ændrer de gamles betydning eller glemmer dem. Så på med sprogbrillerne og bliv indviet i alle ords sande oprindelse.

Glæd dig til at få en unik form for teater og samtidig bliv underholdt – og ikke mindst uddannet – når Turbinen og Nørrebro Teater præsenterer Tænkepauser Live.

Tænkepauser på Turbinen
Turbinen er gået sammen med Nørrebro Teater om at have Tænkepauser Live som et tilbagevendende koncept.
Du kan opleve flere Tænkepauser Live på Turbinen. Se dem her.