Talisk (SCO)

Onsdag 21. november 2018

Talisk er et af de mest interessante bands på den skotske folkemusikscene lige nu, og sidste år modtog de da også "Folk Band of the Year"-prisen uddelt af MG Alba Scots Trad Music Awards. Vi er glade for at kunne invitere de tre skotske folkemusikere til Randers til en aften med fart over feltet.

Med kåringen som Årets Musiker ved BBC Radio 2 Folk Awards er der ingen tvivl om, at Mohsen Amini er en sand mester på det lille harmonika-lignende instrument, concertinaen. Sammen med violinist Hayley Keenan og Graeme Armstrong på guitar, har Mohsen fundet en helt særlig lyd, der gør Talisk til et af de mest interessante bands på den skotske folkemusikscene lige nu og et af de hurtigst voksende i popularitet, hvilket deres perlerække af modtagne priser også vidner om på trods af, at gruppen ikke har mere end få år på bagen.

Radiostationen Folk UK siger om trioen, at “musikaliteten er fænomenal og entusiasmen enormt smittende”. Vi ser frem til en aften med fuld fart over feltet og en enestestående mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med concertinaen og trioens fantastiske live-optrædener.