The Blue Van

Lørdag 7. august 2021

Kom til rendyrket rockkoncert, når Turbinen i samarbejde med Vestpark Festival præsenterer The Blue van.

Sidste år var der efter fem års albumpause langt om længe nyt fra Brønderslevs stolte sønner i The Blue Van. ’From Responsible Sources’ hedder rockbæstet, kvartetten slap løs, og nu er der endelig mulighed for at opleve de nye sange og et bredt udvalg af bandets mange klassikere live, når Turbinen og Vestpark Festival lukker dørene op for en sommerkoncert med et af Danmarks allerbedste live bands.

Historien om The Blue Van er en hæsblæsende omgang, og drengene været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere.

De gik i børnehave sammen i nordjyske Brønderslev, begyndte at spille sammen som 12-årige, fik amerikansk pladekontrakt i 2003, udgav album i hele verden, spillede store koncerter i USA.

Men tre år senere krakkede pladeselskabet og rockdrømmen. De fire medlemmer af The Blue Van måtte flytte hjem på børneværelserne igen. Mandede sig op til et nyt album, fik hits og hul igennem til reklamer, film og tv-serie. Lige nu – halvvejs gennem livet, men helhjertet engageret i verden – går Blue Van i kødet på deres status som modne herrer og det ansvar, der følger med.

The Blue Van, som består af Steffen Westmark, Søren V. Christensen, Allan Villadsen og Per Jørgensen, har med de to forrige albums ”Man Up” fra (2008) og ”Love Shot” (2010) for alvor sat deres aftryk i den danske muldjord. Albummet ”Man Up” bød på bl.a. hitsinglerne ”Silly Boy” (P3’s Uundgåelige) og ”Man Up” efterfulgt af nummeret ”There Goes My Love”, som blev verdenskendt i den første ”iPad”- reklame i 2010.

Derefter fulgte albummet ”Love Shot” som også affødte flere single hits, så som ”Love Shot”, ”Fame And Glory”, og ”Run To The Sun” såvel som duetten ”Love Radar” med danske Nabiha.

The Blue Van har langsomt men sikkert, arbejdet sig til stor succes og anerkendelse. Selv har de sagt:

Vi vil være, hvor vores fans er og give dem hvad de bedst kan lide, og hvad de har brug for. Vi vil inspirere dem, ligesom de inspirerer os”, og den 7. august på Turbinen er der grobund for masser af gensidig inspiration – og rendyrket rock ’n’ roll-fest. Vi glæder os!