The Sandmen

Fredag 17. april 2020

The Sandmen har helt ny og friskt musik fra 2019's Himmelstormer, der skal en tur igennem den velsmurte live-maskiner og med ud på Turbinen til foråret.

The Sandmen er tilbage på Turbinen i foråret – og det er med en helt ny udgivelse i baggagen. 2019’s ‘Himmelstormer’ stormede ind i hjerterne på fans og anmeldere i efteråret. GAFFA kvitterede eksempelvis med fem stjerner og ordene: “En musikalsk kæberasler fra garagerockerne”. Albummet er bandets niende, og dets 11 sange er indspillet i løbet af de seneste tre år.

The Sandmen har siden debuten i 80’erne markeret sig som et sublimt live-band, og nu er det de nye ‘Himmelstormer’-sange, der står over for at få en tur igennem bandets velsmurte live-maskine og stå landevejenes prøve i foråret. Og så er det publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det musikalske univers, som gruppen har skabt siden midt-80’erne.

Med numre som  “House in the Country”, “Don’t Let Me Down”, “Long Leg Sally” og selvfølgelig “Five Minutes Past Loneliness” er der også masser af gruppens store hits at se frem til.

Bandet består af Allan Vegenfeldt på vokal, Stefan Moulvad på keyboard og Michael Illo Rasmussen på trommer, og så er det de faste samarbejdspartnere og medkomponister Jens Hein og Jarno Varsted med på turen.