The Sandmen

Fredag 13. november 2020

Koncerten og den forudgående Artist Talk med The Sandmen rykker op i Ridehuset i stedet for på Turbinen. Billetkøbere har fået direkte besked.

Koncerten med The Sandmen og den forudgående Artist Talk er rykket i Ridehuset, for at vi kan leve op til de nuværende corona-restriktioner. I øjeblikket er det ikke tilladt at afholde koncerter for et stående publikum, og sundhedsmyndighedernes retningslinjer stiller krav til afstand mellem gæster. Værket har derfor fået lavet nogle gode, sikre rammer for koncerten i Ridehuset, der fuldt ud lever op til gældende regler. Vi er rigtig glade for, det derfor kan lade sig gøre at afholde koncerten med The Sandmen, hvor alternativet ville være en aflysning. Se mere her. 

Når The Sandmen indtager Ridehuset er det en en (relativ) ny udgivelse i baggagen. 2019’s ‘Himmelstormer’ stormede ind i hjerterne på fans og anmeldere i efteråret. GAFFA kvitterede eksempelvis med fem stjerner og ordene: “En musikalsk kæberasler fra garagerockerne”. Albummet er bandets niende, og dets 11 sange er indspillet i løbet af de seneste tre år.

The Sandmen har siden debuten i 80’erne markeret sig som et sublimt live-band, og nu er det de nye ‘Himmelstormer’-sange, der står over for at få en tur igennem bandets velsmurte live-maskine og stå landevejenes prøve i foråret. Og så er det publikums tur til at blive ledt, lokket og sparket rundt i det musikalske univers, som gruppen har skabt siden midt-80’erne.

Med numre som  “House in the Country”, “Don’t Let Me Down”, “Long Leg Sally” og selvfølgelig “Five Minutes Past Loneliness” er der også masser af gruppens store hits at se frem til.

Bandet består af Allan Vegenfeldt på vokal, Stefan Moulvad på keyboard og Michael Illo Rasmussen på trommer, og så er det de faste samarbejdspartnere og medkomponister Jens Hein og Jarno Varsted med på turen.