Theessink & Møller

Søndag 7. marts 2021

I forbindelse med corona-udbruddet og regeringens anvisninger pr. 11/3-20 gennemføres ingen af Værkets og Folkemusik i Randers' arrangementer i marts. Det betyder også, at Theessink og Møller-koncerten flyttes - til 7. marts 2021.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 1. maj 2020 – på følgende måder:

  • Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.
    OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til mandag 30. marts.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 29. marts. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra mandag 30. marts.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket / Turbinen

_

De garvede blues-herrer Theessink & Møller – med fornavnene Hans og Knud – tager genren i kompetente hænder i foråret på Turbinen. Hver især har de to slået deres navne fast med syvtommersøm for længst, og sammen tager de ud og giver publikum en intens og nærværende oplevelse med de blå toner.

Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks imponerende bagkatalog og krydres med traditionelle blues-perler, som duoen mestrer. Sangene får et ganske særligt udtryk, når de fremføres af Hans Theessinks fløjlsbløde baryton, og når nye højder med Knud Møllers inspirerede improvisationer.

De to herrer har hver især vundet adskillige priser for deres musik, og det er de stolte af, men det er blues-musikken, der optager dem. At spille den, være i den og være sammen med publikummet, der påskønner den. Glæd dig til Theessink & Møller.

Ved at blive medlem af Folkemusik i Randers kan du spare 50,- på hver billet, du køber til et FiR-arrangement. (Max 4 billetter pr. koncert pr. medlem).
Bliv medlem af Folkemusik i Randers for 2020.