Uffe Lorenzen – Live i Loungen

Live i Loungen
Onsdag 14. oktober 2020

Turbinen præsenterer en intimkoncert med kongen af dansk syrerock. Uffe Lorenzen alias Guf alias Lorenzo Woodrose fra On Trial, Baby Woodrose og Spids Nøgenhat - er Live i Loungen for et begrænset publikum i efteråret.

Uffe “Guf” Lorenzen har siden sine teenageår i midt-80’erne sat et uafvaskeligt aftryk på den danske syrerock som Lorenzo Woodrose. Først som trommeslager i det københavnske syre-orkester On Trial, hvorfra han dannede sideprojektet Spids Nøgenhat i ’98, inden han tre år efter dannede trioen Baby Woodrose, der har udgivet 8 studiealbums op til 2016.

Spids Nøgenhat blev gendannet i 2011 med en Roskilde Festival-koncert og tre år senere pladeudgivelsen “Kommer med Fred”, der gav os landeplagerne ‘Lolland Falster’ og ‘Mere Lys’ blandt andet.

De sidste fire år har Uffe Lorenzen dog udgivet musik under sit eget navn, og i efteråret 2020 lander den tredje udgivelse, ‘Magisk Realisme’. Modsat de to foregående soloalbums er “Magisk Realisme” en tilbagevenden til det rockede udtryk fra netop Baby Woodrose og Spids Nøgenhat-tiden ifølge musikeren selv.

Oplev kongen af syrerock hans nye sange i en særlig intimkoncert på Turbinen, når Uffe Lorenzen lægger vejen forbi vores hyggelige dagligstue og spiller sine nye sange i akustiske versioner live for et begrænset publikum i loungens bløde lædermøbler.