Zar Paulo

Lørdag 14. oktober 2023

Den aarhusianske kvintet Zar Paulo har spillet sig godt og grundigt ind i hjertekulen på både publikum og landets anmeldere – og nu kan du opleve dem på Turbinen! Inkl. support hun_sagde

Har du kastet din musikalske kærlighed på højenergiske Zar Paulo? Så kan du godt begynde at glæde dig, når de fem gutter besøger Turbinen til efteråret. Her vil de spille de storhittende sange som ’Klap For Fædrelandet’, ’Stop Believing’, ’Kan Du Holde Til At Holde Det Inde’ og ’Ik Gå Så Langt’, hvoraf sidstnævnte stammer fra anden halvdel af deres debutalbum, ’Elendig Software’, der udkommer i løbet af 2023.

’Elendig Software (Del 1)’ fra september 2022 blev flot modtaget af publikum, mens flere toneangivende medier hyldede det selvproklamerede ”halvbum” med fem stjerner: ”Første del af Zar Paulos debutalbum er et generationsportræt, du ikke kan sidde stille til (Politiken)”, ”Zar Paulo skriver dybt charmerende popsange om 2022’s dystre virkelighed (Soundvenue)”, ”Småmesterlige popsange tager generationsangsten med på turen (GAFFA)” og ”Zar Paulo er på alle måder det band og den energi, Danmark har brug for (Heartbeats)”.

Om Zar Paulos indtog på Turbinen siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

”Med en uimodståelig ukuelighed er Zar Paulo trampet ind på den danske musikscene med syvmilestøvler på. Under armen har de et læs rasende gode sange, hvor de medrivende hooks står i kø, og teksterne er spækkede med glimt i øjet. Med kærlige nik til bysbørnene i det tidlige tv-2 og ikke mindst Kliché viser de til overflod, at de både har noget på hjerte og musikken til at følge op på det. Zar Paulo har udstukket en kurs, og det er fremad!”

Support: hun_sagde
hun_sagde er følsom, rå og energisk hiphop med toner af R&B og poprock. hun_sagde fortæller gennem poetiske tekster om menneskets og samfundets skyggesider, og er ikke bange for at tage fat i de emner, ingen andre tør røre. hun_sagde var nomineret til Music City Aarhus 2022’s Talentpris som én blandt fem håbefulde musiktalenter fra det aarhusianske upcoming-miljø. Giv hun_sagde et lyt her