Pretenders

 • Billetter Tilkøb
 • Der venter ufortyndet rock’n’roll-energi og kæmpehits, når Pretenders med Chrissie Hynde giver koncert på Værket for første gang, når de skyder deres store Europaturné i gang hos os! Inkl. support The Picturebooks (DE).

  Ikoniske Chrissie Hynde (Christine Ellen Hynde) voksede op i Akron, Ohio, men flyttede hurtigst muligt til London (i 1973) med én mission: Hun ville starte et band! Efter flere forskellige forsøg lykkedes det endelig i 1978, da Hynde mødte guitarist James Honeyman-Scott. Deres musikalske kemi var tydelig, og de begyndte at skrive sange sammen. Med tilføjelsen af bassisten Pete Farndon og trommeslageren Martin Chambers, var kernen i Pretenders samlet.

  De begyndte at spille på klubber og små venues, og deres unikke lyd, der fusionerede punk, rock og pop, begyndte at tiltrække opmærksomhed. I 1979 udgav Pretenders deres selvbetitlede debutalbum, der straks skabte opmærksomhed med sange som ’Kid’, ’Stop Your Sobbing’ og kæmpehittet ’Brass In Pocket’, der er noget nær indbegrebet af Pretenders’ lyd. Albummet blev en øjeblikkelig succes og etablerede Pretenders som en banebrydende og indflydelsesrig gruppe med Chrissie Hyndes karisma, talent og unikke stemme som en central del af bandets identitet og succes.

  Gennem årene har Pretenders gennemgået forskellige besætningsændringer med Chrissie Hynde som den faste kerne og frontfigur i bandet. Chrissie Hynde er i dag 72 år, og ægte rock’n’roll kender som bekendt ingen alder. Alderen er i hvert fald ingen bremse på speederen for Hynde, der er still going strong. Det vidner de seneste meldinger fra Hyndes og Pretenders højenergiske spillestedsturné i oktober ’23 i England om, der byder på begejstrede beskrivelser som: ’iconic’ af Evening Standard, ’legendary’ af Sun On Sunday og ’outrageously good’ af Louder Than War.

  Også Pretenders’ nyeste album ’Relentless’ fra september 2023 har fået flotte ord med på vejen af et væld af internationale medier, bl.a. The Guardian, der giver 5 stjerner, og The Times skriver, at det er ’Pretenders at their rocking best.

  Om det nye albums titel, ’Relentless’, (dansk: utrættelig) udtaler Chrissie Hynde:

  I liked the definition: ‘showing no abatement of intensity.’ So when it came to an album title, it seemed fitting. You know … to keep doing it. I think anyone in a band is constantly questioning if they should keep going. It starts as a youthful pursuit and eventually, it makes you wonder, why am I doing this? It’s the life of the artist. You never retire. You become relentless.”

  Der er altså ikke andet for end at gribe muligheden for at opleve en utrættelig og übercool rocklegende, der står bag hits som blandt andet ’Brass In Pocket’, ’Don’t Get Me Wrong’, ’I’ll Stand By You’, ’Middle Of The Road’ og ’Back On The Chain Gang’!

  Koncerten er arrangeret i samarbejde med All Things Live og støttet af Randers Eventsekretariat.

  Support: The Picturebooks (DE)
  Det er tyske The Picturebooks, der spiller support for Pretenders med deres gode gedigne rock, som du kan få en forsmag på nedenfor.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Dato

   Fredag 6. September 2024

  • Scene og tid

   Store Sal kl. 20.00

   Dørene åbner en halv time før start

  • Billetpriser

   495 - 595 kr.

  • Opstilling

   Nummererede siddepladser

  • Arrangør

   Turbinen

  • Ekstra info

   • Bemærk venligst, at koncerten er flyttet fra torsdag 14. marts til fredag 6. september 2024. Alle berørte kunder er kontaktet.

   Find mere info om billetsalg og dit besøg

  Også på plakaten