Turbinen & Underværket præsenterer PIND

 • Billetter Tilkøb
 • I en helt ny koncertrække samarbejder Turbinen & Underværket om at få en masse ny musik forbi Randers – første skud på stammen er fremadstormende PIND.

  Efter at have brugt det sidste år på at finpudse ny musik i studiet er den unge rapper PIND nu klar til for alvor at indtage de danske livescener igen med sit band. Det gør han blandt andet med en efterårstour, der bringer ham forbi Randers.

  Med den energiske single ’Ups’, der i den grad er med til at understrege, hvad han har i ærmet for den kommende tid, har PIND allerede taget hul på sit musikår anno 2024. Det sidste år er blevet brugt i studiet, fuldt fokuseret, og den resulterende nye musik er klar til at se dagens lys. Det er på mange måder en helt ny PIND, men samtidig præcis som vi kender ham, som en benhård lyriker med et unægteligt musisk talent.

  PINDs meritter, såsom introduktionen til sit unikke univers EP’en ’Videre’ (2019), der bl.a. byder på singlerne ’Indlæg’ og ’Plastic ft. Benjamin Hav’ samt sit lyriske debutalbum ’LOTUS’ (2022). Den røde tråd gennem det hele, og det uundgåelige element i PIND som artist, er de hårdtslående, velproducerede beats, kombineret med hans stærke lyrik, der rammer lige dér, hvor det skal. Og som altid, er musikken skrevet og produceret af PIND selv.

  Om koncerten og PIND giver Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez følgende begejstrede ord med på vejen:

  ”I løbet af de seneste år er det gået stærkt for PIND. Ikke nok med at han har lagt Musikhusets Store Sal og GrimFest ned med formidable koncerter – og seksstjernede GAFFA-anmeldelser til følge – har han med numre som ’Plastic’, Hurra’ og ’Indlæg’ vist, at der kun er en vej for ham lige nu, og det er fremad. Jeg glæder mig stort til at opleve PIND blæse taget af Underværket og sørge for den bedst mulige start på juleferien den 20. december!”


  PIND-koncerten på Underværket er et nyt musikalsk samarbejde indgået mellem Turbinen og Underværket, som vi kommer til at fortælle meget mere om i den kommende tid. Indtil da starter Turbinens musikansvarlige, Michael, og teknik- og projektmedarbejder ved Underværket, Matias, med at sætte følgende ord på samarbejdet:

  Michael: ”Jeg glæder mig vildt meget til at kunne præsentere den række af spændende navne, vi på Turbinen sammen med Underværket sætter i søen i den kommende tid! Det bliver ny og sprudlende musik, der spænder bredt. Prisen bliver SU-venlig, men musikken er for alle!”

  Matias: ”Vi er glade for samarbejdet med Turbinen, som betyder, at vi kan være med til at bringe endnu mere musik og liv til byen. Vi glæder os meget til at præsentere jer for endnu mere i den kommende tid!”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Dato

   Fredag 20. December 2024

  • Scene og tid

   Underværket, Randers kl. 21.00

   Dørene åbner en time før start

  • Billetpris

   130 kr.

  • Opstilling

   Ståpladser

  • Arrangør

   Turbinen & Underværket

  • Ekstra info

   • Bemærk venligst, at koncerten foregår på Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 i Randers

   Find mere info om billetsalg og dit besøg

  Også på plakaten