Live i Loungen

I de karakteristiske lædermøbler i Turbinens hyggelige og stemningsfulde Lounge kan musikinteresserede og nysgerrige publikummer få sig unikke musikalske oplevelser på udvalgte onsdage, når der er medrivende musikforedrag og nære livekoncerter i øjenhøjde under paraplyen Live i Loungen.

Live i Loungen er unikke musikoplevelser for det nysgerrige publikum. I Turbinens stemningsfulde dagligstue kan du på udvalgte onsdage kl. 20.00 opleve intimkoncerter med store og små, danske og udenlandske musikere og sangskrivere. Du kan også dykke ned i musikkens personligheder, bands, tidsperioder og geografi, når dygtige musikjournalister, -fotografer og andre musikhistoriske mesterfortællere holder levende musikforedrag i Loungen.

Turbinens Lounge har plads til 45 gæster i det bløde lædermøblement, og du kan nyde aftenens gæst i dagligstuen med en øl, et glas vin eller en af vores mange veludførte cocktails fra baren.

Foruden Live i Loungen bruges Turbinens hyggelige dagligstue også til liveinterviews med optrædende kunstnere – vores såkaldte Artist Talks.

Du kan tage interviews med dine yndlingskunstnere eller de helt nye skud på stammen med dig på farten med vores Artist Talk Podcast.

Kommende Live i Loungen-onsdage:
Musik fra badehotellernes æra – onsdag 25. september.
David Bowie-foredrag v/ Jan Poulsen – onsdag 9. oktober.
Dansk amerikansk musikklub – onsdag 23. oktober.
En aften med Henrik Strube – onsdag 30. oktober.
Pink Floyd-foredrag v/ Thomas Ulrik Larsen (UDSOLGT) – onsdag 13. november
Uffe Steen / Michael Bladt Duo – onsdag 20. november.
Michael Trier Akustisk Trio – onsdag 11. december.