Artist Talk Podcast

Tag lækre liveinterviews med Turbinens koncertaktuelle musikere med dig på farten med Artist Talk Podcast.

Velkommen til Artist Talk Podcast! 

Hvor er vi glade for, du kiggede forbi!

Her finder du Artist Talk Podcast, der er liveinterviews med de store og de nye danske sangskrivere og musikere – direkte fra Danmarks hyggeligste dagligstue på Turbinen. Mød dine favoritter, eller lær helt nye musikere at kende, som vi dykker ned i musikken sammen med dem og kommer tættere på mennesket bagved i interessante samtaler og med sjove historier.

Det er Turbinens musikansvarlige, journalist Michael Gonzalez, der med sin årelange erfaring i musikjournalistik og indgående kendskab til branchen, sikkert styrer de her liveinterviews, der lader publikum og lyttere møde musikerne i øjenhøjde.

Vi håber, du vil få det samme ud af at lytte til dem, som vi får af at lave dem: Underholdende lytning, mens man kommer tættere på de mennesker, der laver musik, vi godt kan lide, og som vi elsker at høre live.

Du kan bl.a. møde Peter Sommer, Kira Skov, Østkyst Hustlers, Psyched Up Janis, Jesper Binzer, Lydmor, Sebastian Wolff, Katinka, Hjalmer og mange flere – og vi lægger løbende nye episoder op, som de bliver tilgængelige. Find, følg og del os via Spotify og Apple Podcasts, så går du aldrig glip af en ny episode.

Rigtig go’ fornøjelse med Turbinens Artist Talk Podcast.