Skolearrangementer

Turbinen samarbejder lokale uddannelsesinstitutioner, folke- og musikskoler samt mange andre om at lave arrangementer og koncerter, der bringer skolebørn og unge under uddannelse tættere på kulturen.

Eksempelvis samarbejder vi med Randers Musikskole og Randers Kammerorkester om fire gratis projekter i efteråret 2019:

Der er folkemusikalsk fest for 2. klasser, en familiejulekoncert for 4. klasser sammen med Randers Kammerorkester, og så kan musikinteresserede og ambitiøse 6. klasseselever komme med i et intenst band-forløb i løbet af november. Sidst men ikke mindst er Per Vers vært for underholdende foredrag om det danske sprog i slutningen af september for de største elever.

Skolearrangementer

Randers Musikskole - Bandaften - 27. november 2019

To gange om året lægger Turbinen scene til Randers Musikskoles talentfulde elevbands, hvor de kan opleves i gratiskoncert.

Alle interesserede kan møde op og opleve elevbands, som til dagligt fylder Randers Musikskoles øvelokaler med flid, slid og masser af musik. Og de unge bands får muligheden for at optræde på en professionel scene.

Se mere om næste Bandaften her

Bandaften med musikskoleelever fra Randers Musikskole. Gratis entre.

Svøbsk - Koncerter for 2. klasser - 24. & 25. september 2019

2 dage. 4 koncerter. Og mere end 420 elever fra 2. klasser på lokale folkeskoler.

Sådan gik det for sig 24. og 25. september 2019, hvor Turbinen var fyldt med festlig folkemusik, da fynske Svøbsk gav koncert for lokale 2. klasser med violin og guitar – men også skeer, trommekasse og triangel – og ikke mindst masser af leg og underholdning.

Svøbsk-koncerter for 2. klasser på Turbinen i Randers

'Sprogshow' med Per Vers - 6. september 2019

Per Vers’ ‘Sprogshow’ er et foredrag – og så alligevel slet ikke. Der er refleksioner, røverhistorier og en ordentlig omgang nørderi ned i rytmen i det danske sprog og modersmålets muligheder.

Fredag 6. september var omkring 1.000 elever fra de store klasser fra ti lokale skoler på plads i de polstrede sæder, hvor de oplevede rapperen, rimsmeden og ‘Modersmål-Pris’-modtageren Per Vers ganske gratis.