Nashville Nights

 • Venteliste Tilkøb
 • Succeskonceptet Nashville Nights vender tilbage til Turbinen – sidst var der udsolgt!

  Nu kan du igen opleve en aften med nogle af de bedste nye sangere og sangskrivere fra den legendariske countryscene i Nashville, når ‘Nashville Nights’-konceptet gæster Turbinen.

  Nashville Nights er musikalske oplevelser af høj klasse og giver publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at se på livescenen i Danmark.

  Aftenerne bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk setting og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange.

  Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, sætter her ord på, hvorfor du skal unde dig selv at opleve Nashville Nights:

  ”Nashville har altid været garant for et højt niveau af sangskrivning af den gamle skole. Det er ikke for sjov, at byen kaldes ’Music City’, og det er ikke uden grund, at vi på Turbinen nu for tredje gang lukker dørene op til en aften med autentiske singer/songwriters fra den anden side af Atlanten. Sangskrivere med noget på hjerte og følelserne uden på tøjet. Præcis som jeg kan lide det.”

  Nashville Nights-artisterne annonceres løbende – så hold øje med siden her.

  Kensie Coppin
  Kensie Coppin er en eminent singer/songwriter fra Texas, som trods sin unge alder allerede har mere end 20 års erfaring på livescenen. Kensie har spillet musik, siden hun var 8 år, og som ung teenager både skrev og indspillede hun hos Sony Music med en række hitsangskrivere – hun var endda opening act for navne som Josh Turner, Rivers Rutherford og Rebecca Lynn Howard. Kensie har optrådt på det legendariske Nashville-spillested The Grand Ole Opry og har skrevet sange med bl.a. Curly Putman, Dale Dodson, D. Vincent Williams og Bernie Nelson. 

  Trick Savage
  Trick Savage er dobbelt Grammynomineret sangskriver født i Oklahoma, som han kalder ”ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner  som Cody Johnson, Lainey Wilson, Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley, Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som, med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.

  The Heartwreckers
  Duoen The Heartwreckers består af Brock Butler og Ryan Garrett, som er to singer-songwriters med et endeløst udbud af hooks og melodier, og helt uden filter. Ikke blot siger de hvad de mener, de skriver og synger også om det – hvilket gør dem til en af ​​de mest ærlige og bemærkelsesværdige nye navne i Nashville. The Heartwreckers er spået en kæmpe fremtid i Nashville, og vi er glade for at det er lykkes at lokke dem til Danmark, før de skal på kæmpe US-tour som support for megastjernen Tim McGraw … derfra ser de sig nok ikke tilbage.

  Om konceptet Writers Round
  Til Nashville Nights ’writers round’ er der tre eller fire sangskrivere på scenen ad gangen. De spiller et antal runder, hvor de i hver runde skiftes til at spille en af deres sange og fortælle om, hvordan de er blevet til.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Venteliste Tilkøb
  • Dato

   Torsdag 16. Maj 2024

  • Scene og tid

   Turbinen kl. 20.00

   Dørene åbner en time før start

  • Billetpris

   195 kr.

  • Opstilling

   Unummererede siddepladser ved nummererede caféborde

  • Arrangør

   Turbinen

  • Ekstra info

   Find mere info om billetsalg og dit besøg

  Også på plakaten